Nieuws van Dutch Airco International BV

De voortdurende zoektocht naar energiebesparing heeft ertoe geleid, dat een nieuwe unit naam heeft gekregen: de "BDX"á voor buitenopstelling, en BBX voor binnenopstelling.

Deze nieuwe unit heeft als belangrijke noviteit een platenwarmtewisselaar met een voelbaar rendement van minimaal 90%!

De platenwarmtewisselaar van deze unit bestaat uit een samenstelsel van meerdere kruisstroomwisselaars, elk met een bijzonder hoog rendement.

Door deze modules te combineren en parrallel te schakelen, ontstaat een onbeperkt uitbreidbare warmtewisselaar, waardoor grotere luchthoeveelheden tot 40 of 50.000 m3/h mogelijk zijn, terwijl tot voor kort ca. 4.000 m3/h zo ongeveer de limiet was.

Te combineren met warmtepomp koeling of andere bronnen kan deze unit ook in de zomer energiezuinig het gevraagde comfort leveren.

Vraag hiervoor vrijblijvend offerte aan: wij hebben in combinatie met de digitale Scroll compressor de juiste techniek in huis om zuinig met uw energie om te springen!

Er zijn inmiddels vele tientallen digitale Scroll compressoren ge´nstalleerd en hebben hun diensten bewezen.
Een regelnauwkeurigheid van 0,1 gr. C. is in de meeste gevallen haalbaar gebleken."

opstelling in HoofddorpDe nieuwste brochure is die van de serie BCC koelmachines. In twaalf pagina's, wordt onder meer beschreven welke range koelmachines wij kunnen aanbieden, met de bijbehorende maatschetsen, technische specificaties en een productomschrijving.

De toegepaste hermetische Scroll-compressoren van Copeland zijn in tien capaciteiten leverbaar: van ca. 20 tot 120 kW per compressor.

Dutch Airco International BV koopt de Copeland compressoren rechtstreeks in.

Sinds oktober 2005 zijn digitale compressoren voor het 50 Hz gebied beschikbaar, welke van 10 tot 100% proportioneel regelbaar zijn, waardoor geen tussenmedium zoals b.v. water meer nodig is.

In combinatie met meerdere compressoren kan dan zelfs van 3 tot 100% proportioneel geregeld worden!

opstelling in HoofddorpOnze koelmachines zijn standaard voorzien van een PLC-regeling, waardoor direct het proportionele 0 - 10 Volt signaal door middel van een afgeschermde kabel op de koelmachine kan worden aangesloten.

 

Bekijk onze nieuwste brochure van de serie BCC koelmachines.